stupet

Jaha.. då har väggen fått sig ett upplyft som dock gör ont..
En styck lycklig Petra och en styck finare vägg.. .^^hare

illern har vänt... det är min tur nu

Nu banne mig så är det dags.. nu är semestern här. Nog för att jag vet att det kommer till att gå fort så in i ..... men ändock... så är det 3 veckor att få vara hemma.
Idag ska jag till mina föräldrar och hjälpa dem att flytta lite. Imorgon ska jag och Petra iväg en sväng och göra något random eftersom vi fyller 3. På lördag ska vi åka upp till High Chaparall. Det ska bli spännande.. Sen resten av allt vet jag inte.. det har vi inte planerat. Men det är väl det som är semester... eller? Ja jo jag har inte glömt bort det.. jag lovar!
Det kommer till att bli en och annan fisketur också ;D

                                                                     

Hare

som vissa...?

Kom just på att jagainte berättat om mitt träd som jag köpte på IKEA förra veckan när jag, sambon, pågen och svärmor var där.
Det är ju som så att jag har en förkärlek för Bonzai träd. Så jag inhandlade ett sådant. ett något konstigt sådant, men fint är det :-)
Det är dock väldigt krabbigt att sköta det tydligen.. så jag får väl se om jag lyckas ^^,Mitt fina troll ^^

håhå.. den ni..

Hmm. Ja då var det ju ett tag sedan man satt här. Har väl hunnit med lite grannar sedan sist. Semestern för nu är slut.. jobbar ytterligare två veckor sen är det tre härliga veckor med ledigt mys hemma med älskade och älsklingar och givetvis div andra aktiviteter som kanske inte behöver nämnas ;-)

På tal om dessa aktiviteter så var jag ute en sväng imorse steg upp vid sextiden och begav mig iväg. Mysigt som alltid. Fick dock inget annat än ett avbrutet spö och två rätt så tjusiga bilder, om jag får säga det själv. Nästan i klass med P o Hs natur bilder ^^,

Just nu sitter jag och lyssnar på Gregorian o.O och ska strax fixa till mig en glass och slöa lite framför datorn. Lite X-files kanske :-)

Hare


Om kvaliteten är lite kass så kanske det ska tilläggas att de är tagna med min mobil som sägs ska ha 2mp  o.O

RSS 2.0